JOTA / JOTI 2020

Kom till kårlokalen i Finström och prata med scouter i andra länder! Den 17-18.10 är den åländska scoutradiostationen OH0SUF igång under JOTA-JOTI. Radioscouterna håller öppet hus på lördag kl 10-16 och söndag kl 10-14.
Vill du chatta med scouter världen över på en skild chattsida behöver du egen dator. Du kan ta med din dator eller delta hemifrån. Mer info (på engelska) finns på www.jotajoti.info och (på svenska) på http://kfukm.fi/Site/Data/2113/Files/JOTI_Guide.pdf (OBS: understrecket JOTI_Guide. Tyvärr är den svenska guiden inte uppdaterad på ett tag).
I hela världen deltar nästan två miljon scouter i JOTA-JOTI (Jamboree On The Air – Jamboree On The Internet)!

Välkommen!
Mer info ger Maria Kaunismaa (maria.kaunismaa at gmail.com eller 0400 362204)

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Inga kommentarer att visa.